Rüyada apartmandan aşağı atlamak

Rüyada apartmandan aşağı atlamak rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı bakmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine alamet eder.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet eder.

Rüyada apartmandan atladığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmandan atlamak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada duvardan aşağı atlamak sorun üzerine sorun yaşanacağına, kazancının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak onlarla gönül birliği edeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments