Rüyada apartman boşluğuna düşmek

Rüyada apartman boşluğuna düşmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine inanılır.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada apartman boşluğu görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir boşluğa düşmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bir boşluktan düşmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments