Rüyada apartmandan atladığını görmek

Rüyada apartmandan atladığını görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, acı tecrübeler edineceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmandan atladığını gördüyseniz:

  • Sizden acil cevaplar bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada apartmandan atladığını görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına işaret eder.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak neredeyse kahrolacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine inanılır.

Rüyada apartmandan atlamak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalettir.

Rüyada mavi apartman görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulur.

Rüyada geniş apartman görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, dini inançların güçleneceğine delalettir.

Rüyada apartmanın yandığını görmek kazançta zarar edeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi apartmanını görmek elinize para geçeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments