Rüyada merdivenden aşağı atlamak

Rüyada merdivenden aşağı atlamak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zor günlerin sona ereceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, bir ömür olacağına, sorunların günden güne azalacağına inanılır.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Yaptığınız çalışmaların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada camdan aşağıya atlamak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden aşağıya atlamak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı atlamak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada duvardan aşağı atlamak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments