Rüyada apartmandan atlamak

Rüyada apartmandan atlamak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalet eder.

Rüyada apartmandan atlamak gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada apartmandan atladığını görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak gün sayacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmandan atlamak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Rüyada apartmandan düşmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek apartmanda olmak zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada bir apartmana girmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek apartman görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments