Rüyada apartman boşluğu görmek

Rüyada apartman boşluğu görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada apartman boşluğu gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmanız, seçeneklerinizi fark etmenizi sağlayabilir.

Rüyada apartman boşluğu görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzay boşluğunda uçmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına delalettir.

Rüyada bir boşluktan düşmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işarettir.

Rüyada derin boşluk görmek üzgün ve hasta olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments