Rüyada bir boşluğa düşmek

Rüyada bir boşluğa düşmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bir boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • İki alanda da yaşanan ani olaylar üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet eder.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada bi boşluğa düşmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments