Rüyada bir boşluktan düşmek

Rüyada bir boşluktan düşmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, boş yere korku duyulacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada bir boşluktan düşmek gördüyseniz:

  • Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına rivayet eder.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir boşluktan düşmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir boşluğa düşmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek çok büyük başarılar elde edileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments