Rüyada merdivenden boşluğa düşmek

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, dedikoduya işarettir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Sizi iyi şeyler yapmanız için ikna etmeye çalışan kişi sayısı artabilir.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek uzun süre işsizlik çekeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek kendi işinin sahibi olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada merdiven boşluğu görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada bir boşluktan düşmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments