Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek

Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına alamet eder.

Rüyada evlenmemiş kızını hamile gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde heyecanlı bazı şeyler yaşayabilirsiniz.

Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, bir organizasyona katılacağına tabir olunur.

Rüyada evlenmemiş kızı hamile görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine alamet eder.

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine inanılır.

Rüyada bekar kızın hamile olmak işinde zarar edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada bir kızı hamile bırakmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına işarettir.

Rüyada annenin kızının hamile olduğunu görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments