Rüyada bir kızı hamile bırakmak

Rüyada bir kızı hamile bırakmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, insanların güvenini kazanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, prestij kaybı yaşayacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir kızı hamile bırakmak gördüyseniz:

  • Gereken çabayı göstermelisiniz.

Rüyada bir kızı hamile bırakmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, bekarsa evleneceğine yorulur.

Rüyada kızı hamile bırakmak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kadını hamile bırakmak kısmetinin hep açık olacağına, güzel sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada birini hamile bırakmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadını hamile bırakmak haybeye para ve zaman harcayacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada hamile bırakmak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada genc kızın hamile olduğunu görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments