Rüyada evlenmemiş kızı hamile görmek

Rüyada evlenmemiş kızı hamile görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlenmemiş kızı hamile gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada evlenmemiş kızı hamile görmek şansın önünün kesileceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir kızı hamile olarak görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada annenin kızını hamile görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek her anlamda feraha kavuşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet eder.

Rüyada babanın kızını hamile görmek atılım yapacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini ve kızını hamile görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işarettir.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments