Rüyada sevdiği kızı hamile görmek

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı hamile gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı hamile görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıza hamile görmek sözleri tutulacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir kızı hamile olarak görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada kızın hamile olduğunu görmek kar elde edileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments