Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, yılmayacağına delalet eder.

Rüyada evli olmayan kızını hamile gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Rüyada evli kızını hamile görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada evli olmayan birinin hamile olduğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli olmadan hamile olduğunu görmek işlerin yavaşlayacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet eder.

Rüyada evli olmadan hamile kalmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada evli olmadan hamile olmak ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments