Rüyada kartal veya şahin görmek

Rüyada kartal veya şahin görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına inanılır.

Rüyada kartal veya şahin gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kartal veya şahin görmek zararının büyük olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada şahin kartal görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartal yada şahin görmek bolluk içinde yaşanacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada kartal ve şahin görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara şahin görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şahin görmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada şahin sürüsü görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Rüyada şahin beslemek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments