Rüyada evinin çatısının aktığını görmek

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin çatısının aktığını gördüyseniz:

  • O kişilere biraz cesaret verirseniz yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, refah düzeyinin yükseleceğine delalettir.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek zahmete ve çileye düşeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine işarettir.

Rüyada çatı aktığını görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatının akmasını görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, kendisini çok yıpratacağına inanılır.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına işarettir.

Rüyada evin çatısında leylek görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısında yatmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments