Rüyada çatı aktığını görmek

Rüyada çatı aktığını görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, borcunun kalmayacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatı aktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yaşam tecrübesi edineceğine rivayet eder.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek vefakar bir insan olunacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada çatının akmasını görmek büyük ve güzel işler yapacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına tabir olunur.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada çatı aktığını görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatışma yaşamak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada çatının yıkılması görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına delalet eder.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, haberler alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments