Rüyada evin çatısında yatmak

Rüyada evin çatısında yatmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısında yatmak gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada evin çatısında yatmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada evinin çatısı uçmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada bir evin çatısının çöktüğünü görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kişinin yasa düşeceğine yorulur.

Rüyada evin çatısında dolaşmak mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısını yapmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısında oturmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments