Rüyada evin çatısının aktığını görmek

Rüyada evin çatısının aktığını görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber işaret eder.

Rüyada evin çatısının aktığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek çok büyük bir işe girileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret eder.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek gün yüzü görmeyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada çatının akmasını görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada çatı aktığını görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet eder.

Rüyada bir evin çatısının çöktüğünü görmek bazı sırların açığa çıkacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada evin çatısında yangın görmek maddi gücünün azalacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments