Rüyada çatının akmasını görmek

Rüyada çatının akmasını görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, onların güvenini sarsacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada çatının akmasını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Rüyada çatının akmasını görmek güzel ve doğru işler yapacağına, hararetli olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çatı aktığını görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çatılı ev görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına delalet eder.

Rüyada çatıda akbaba görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet eder.

Rüyada çatılarda koşmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments