Rüyada evine perde asmak

Rüyada evine perde asmak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evine perde asmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada evine perde asmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı perde asmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, kendisine şifa olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tül perde asmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Rüyada eve perde asmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada pembe perde asmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına inanılır.

Rüyada beyaz perde asmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada yeni eve perde asmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cama perde asmak allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments