Rüyada eve perde asmak

Rüyada eve perde asmak zafer elde edeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, şeytanın aklına uyacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve perde asmak gördüyseniz:

  • Doğru nedenlerle akıllı hareketler yapmalısınız.

Rüyada yeni eve perde asmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada eve perde asmak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde asmak büyük başarılara işlere imza atılacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada evine perde asmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tül perde asmak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada cama perde asmak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada kırmızı perde asmak günden güne sorunlarının artacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe perde asmak o kişiye zararının dokunacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments