Rüyada cama perde asmak

Rüyada cama perde asmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına yorulur.

Rüyada cama perde asmak gördüyseniz:

  • Konuşmalar istediğiniz gibi sonuçlanmazsa nedeni siz olmayacaksınız.

Rüyada cama perde asmak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, hem dua alacağına yorulur.

Rüyada perde asmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde asmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı perde asmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni eve perde asmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına işarettir.

Rüyada eve perde asmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına delalettir.

Rüyada tül perde asmak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada perde yıkayıp asmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments