Rüyada yeni eve perde asmak

Rüyada yeni eve perde asmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni eve perde asmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, katılınılacak kurs, seminer, konferans v.b yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeni eve perde asmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve perde asmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, bir beladan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde asmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perde yıkayıp asmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada perde asmak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada evine perde asmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulur.

Rüyada tül perde asmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada beyaz perde asmak yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments