Rüyada beyaz perde asmak

Rüyada beyaz perde asmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz perde asmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuda başarılı olma gayretleri içindesiniz.

Rüyada beyaz tül perde asmak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz perde asmak korkularının yok olacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı perde asmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evine perde asmak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına işarettir.

Rüyada cama perde asmak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yeni eve perde asmak kişinin iyi hale geleceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet eder.

Rüyada tül perde asmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine rivayet eder.

Rüyada pembe perde asmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments