Rüyada kırmızı perde asmak

Rüyada kırmızı perde asmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada kırmızı perde asmak gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada kırmızı perde asmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve perde asmak işe ve aşa kavuşacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tül perde asmak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada perde asmak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada cama perde asmak az da olsa kazanç elde edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tül perde asmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına alamet eder.

Rüyada beyaz perde asmak işte de mutlu olunacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perde yıkayıp asmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments