Rüyada birçok kertenkele görmek

Rüyada birçok kertenkele görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, üzüntü yaşamaya, kısmetinin ve şansının kapanacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birçok kertenkele gördüyseniz:

  • Elinizdeki değerleri boşa sarfetmeniz yüzünden kaynak sıkıntısı çekebilirsiniz.

Rüyada birçok kertenkele görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işarettir.

Rüyada evde kertenkele görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kertenkele görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Rüyada yavru kertenkele görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine işarettir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu kertenkele görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kertenkele ezmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, sorunlarının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek rahat bir dönem yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments