Rüyada kırmızı kertenkele görmek

Rüyada kırmızı kertenkele görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kertenkele gördüyseniz:

  • Risklerin yaratacağı stresten uzak kalmanızda fayda var.

Rüyada kırmızı kertenkele görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına işarettir.

Rüyada kertenkele sevmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada hamile kertenkele görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, ağız tadının bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret eder.

Rüyada kertenkele yumurtası görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli kertenkele görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, aydınlanacağına delalettir.

Rüyada kertenkele öldürmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments