Rüyada evin pencerelerini kapatmak

Rüyada evin pencerelerini kapatmak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin pencerelerini kapatmak gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Rüyada evin penceresini kapatmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada evin pencerelerini kapatmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık pencereleri kapatmak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işarettir.

Rüyada pencere kapatmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden kabeyi görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pencere açıp kapatmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, işveren pozisyonuna geleceğine delalettir.

Rüyada açık pencereyi kapatmak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments