Rüyada açık pencereleri kapatmak

Rüyada açık pencereleri kapatmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, borçlarını bitireceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık pencereleri kapatmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş, proje veya anlaşmayı sonuçlandırma veya sonlandırma ya da bazı ilişkilerinizin çerçevesini belirleme veya kendi kurallarınızı koyma konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada açık pencereyi kapatmak yol göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada açık pencere kapatmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulur.

Rüyada açık pencereleri kapatmak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yetki ve imza sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada penceresi açık ev görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada pencereleri açık görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada pencere açık görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık pencereden bakmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments