Rüyada evin damına cıkmak

Rüyada evin damına cıkmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hem çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada evin damına cıkmak gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Rüyada evin damına cıkmak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada evin catısına cıkmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin üstüne cıkmak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kişinin kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada çukurdan cıkmak kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı cıkarmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına alamet eder.

Rüyada astral seyahate cıkmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın cıkarmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden cıkamamak bir yandan cenaze olacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments