Rüyada evin damında oturmak

Rüyada evin damında oturmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada evin damında oturmak gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza sadık kalmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada evin damında oturmak gamsız bir hayat süreceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada damda oturmak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada evin damının aktığını görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına işarettir.

Rüyada evin damına cıkmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada evin damında olmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kötü haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada bir evin damına çıkmak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına delalet eder.

Rüyada evin damını görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına inanılır.

Rüyada damı akan ev görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments