Rüyada evin damını görmek

Rüyada evin damını görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük başarılara kazanılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, maaşının artacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, yönetici makamına oturacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine rivayet eder.

Rüyada evin damını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Rüyada evin damının aktığını görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada evin damında oturmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evin damında olmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir evin damına çıkmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin damını görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada evin damına cıkmak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine yorulur.

Rüyada dam süpürmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada damın aktığını görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, işlerin çok büyümeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments