Rüyada evi sel almak

Rüyada evi sel almak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, saygınlığının da artacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, güvensizlik duymaya, hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Rüyada evi sel almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Rüyada evde sel görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına yorulmaktadır.

Rüyada selin evi yıktığını görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada evi sel bastığını görmek hayatının güzelleşeceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına rivayet eder.

Rüyada eve sel basmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada evi sel almak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada selin içinden geçmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalet etmektedir.

Rüyada sel kalktığını görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık su sel görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments