Rüyada eve sel basmak

Rüyada eve sel basmak herkesten ileriye gideceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, bol bol hayır duası alınacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve sel basmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Rüyada eve sel basmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalettir.

Rüyada sel basmak yeni bir çevre edinileceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada evini sel basmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada selin evi yıktığını görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evi sel bastığını görmek allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi sel almak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada evde sel görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada evi fare basmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments