Rüyada selin evi yıktığını görmek

Rüyada selin evi yıktığını görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kişinin şansının artacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, ticaret ehli kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selin evi yıktığını gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Rüyada evde sel görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada selin evi yıktığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, sorunların çabucak atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi sel bastığını görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına tabir olunur.

Rüyada evi sel almak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine tabir olunur.

Rüyada eve sel basmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına alamet eder.

Rüyada selde boğulduğunu görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada sel yağmur görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada şiddetli sel görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments