Rüyada evde sel görmek

Rüyada evde sel görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, zorluklarla boğuşulacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, düşmanlarının güçleneceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada evde sel gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığına sahipsiniz.

Rüyada evi sel almak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi sel bastığını görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada evde sel görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalet eder.

Rüyada eve sel basmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selin evi yıktığını görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada sel suyunda yüzmek övgü dolu sözler duyacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sel taşkını görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments