Rüyada ev ölçmek

Rüyada ev ölçmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yardımcı olmayacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet eder.

Rüyada ev ölçmek gördüyseniz:

  • Kendinize daha dönük olacaksınız.

Rüyada ev ölçmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi ölçmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret eder.

Rüyada kilosunu ölçmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada tansiyon ölçmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boy ölçmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Rüyada bir yeri ölçmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada nabız ölçmek allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencere ölçmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments