Rüyada pencere ölçmek

Rüyada pencere ölçmek işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, çocuklarının fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere ölçmek gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlabileceksiniz.

Rüyada pencere ölçmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada buğday ölçmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzunluk ölçmek sosyal hayatını da askıya alacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle boy ölçmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kilo ölçmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölcü almak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyi ölçmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işarettir.

Rüyada belini ölçmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments