Rüyada bir yeri ölçmek

Rüyada bir yeri ölçmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada bir yeri ölçmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler yakın çevre ilişkilerinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada yeri ölçmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulur.

Rüyada metreyle yeri ölçmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada bir yeri ölçmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunu ölçmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birşey ölçmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada pencere ölçmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada boy ölçmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada metreyle ölçmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments