Rüyada nabız ölçmek

Rüyada nabız ölçmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, malın bereketinin artmasına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulur.

Rüyada nabız ölçmek gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Rüyada nabız ölçmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına işarettir.

Rüyada yeri ölçmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyunu ölçmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada metre ölçmek hayırlı kapıların açılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına delalet eder.

Rüyada yatak ölçmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işarettir.

Rüyada kumaş ölçmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına inanılır.

Rüyada boy ölçmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine rivayet eder.

Rüyada metreyle ölçmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments