Rüyada boy ölçmek

Rüyada boy ölçmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boy ölçmek gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada biriyle boy ölçmek kişinin gülen yüzünün solacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada metreyle boy ölçmek istediği oranda da eğleneceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine inanılır.

Rüyada boy ölçmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına işarettir.

Rüyada arazi ölçmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet eder.

Rüyada birşey ölçmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına tabir olunur.

Rüyada metreyle yeri ölçmek sorunlarının çözüleceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeri ölçmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine yorulur.

Rüyada şeker ölçmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments