Rüyada evi ölçmek

Rüyada evi ölçmek sorunların yakında son bulacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, güçlükle elde edilecek başarı, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Rüyada evi ölçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda suçluluk hissedebilirsiniz.

Rüyada evi ölçmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, ulvi kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada ev ölçmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada nabız ölçmek başarılarının devamlı olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yeri ölçmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hasretliğin biteceğine alamet eder.

Rüyada kilosunu ölçmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arsa ölçmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada metreyle ölçmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine yorulur.

Rüyada boy ölçmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments