Rüyada eski zaman evi görmek

Rüyada eski zaman evi görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, çok üzüntü yaşayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski zaman evi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan veya çıkabilecek fırsatları dikkatle gözden geçirmeniz gerekiyor; aralarından bazıları gerçekten büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Rüyada eski zaman evi görmek işlerini boşvereceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada her zaman eski sevgiliyi görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına alamet eder.

Rüyada eski zamanları görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, rakiplerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski zamana gitmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada eski zaman altını görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski zaman görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada eski zamanlara gitmek haksızlığa uğrayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments