Rüyada eski zaman altını görmek

Rüyada eski zaman altını görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, refahının ve varlığının artacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski zaman altını gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı titiz davranmanızdır.

Rüyada eski zaman altını görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski zaman parası görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada eski zaman görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Rüyada eski zamana gitmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, müşterilerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski zaman evi görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına alamet eder.

Rüyada her zaman eski sevgiliyi görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, dişe diş savaşacağına alamet eder.

Rüyada eski zamanlara gitmek başka işler deneyeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski zamanları görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments