Rüyada eski zaman görmek

Rüyada eski zaman görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, borçlanıp, hasta olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, borcunun da hafifleyeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sorunların gittikçe artacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada eski zaman gördüyseniz:

  • Sizi mutlu kılacak veya ihtiyaçlarınızı karşılamaya hizmet edecek şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada eski zaman görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski zaman altını görmek konuşmaz olacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada eski zamanda yaşamak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada eski zaman parası görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada eski zamana gitmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına inanılır.

Rüyada eski zamanları görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski zaman evi görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments