Rüyada eski zamanlara gitmek

Rüyada eski zamanlara gitmek sıkıntıdan kurtulacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, şansın yüzüne güleceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski zamanlara gitmek gördüyseniz:

  • Hassas konuların çözümünde veya bazı sorunlu ilişkilerde sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

Rüyada eski zamanlara gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına inanılır.

Rüyada eski zamana gitmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gecmis zamana gitmek ekmeğine leke süreceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada zamanda ileri gitmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada zamanda geriye gitmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, başarılarının devamının geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski zaman parası görmek hoşgörülü biri olunacağına, işlerin eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski zaman görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işarettir.

Rüyada eski zaman evi görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments