Rüyada eski zamana gitmek

Rüyada eski zamana gitmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski zamana gitmek gördüyseniz:

  • Bonkörlük veya cömertlik seviyesini ayarlamakta zorluk çekmeniz, ileride kafanızı duvarlara vurdurtabilecek kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada eski zamanlara gitmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski zamana gitmek acı veren kazalara, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada gecmis zamana gitmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada zamanda geriye gitmek resmi bir kurumda işe girileceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine delalettir.

Rüyada zamanda ileri gitmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski zaman parası görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski zamanları görmek sıkıntılarını atlatacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada eski zaman altını görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments