Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, her zaman hürmet göreceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada her zaman eski sevgiliyi görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zaman görmediği birini görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, uzun bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak kadim dostlar edineceğine, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments