Rüyada eski zaman parası görmek

Rüyada eski zaman parası görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine inanılır.

Rüyada eski zaman parası gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada eski zaman parası görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski zaman altını görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada her zaman eski sevgiliyi görmek yenileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski zaman evi görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada eski zamana gitmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski zaman görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski zamanları görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, şansızlığın kırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments